My Current Pic ^___^

Tuesday, 3 January 2017

HAPPY NEW YEAR RESOLUTION 2017

GOODBYE 2016 HELLO 2017

Hellooo guys..I MISS ur guys very much...

its been 3 years maybe i din write here... dun ur guys think im missing because im going to married LOL..

Im still single but not available... jadi kalau tidak single kamu tidak mau baca saya punya blog lah kan.. :(

Tp apa jugak yang best bah blog sya ni tiada apa2 jugak ni hehehe.. hanya mengisi masa lapang saya ja ni..

Nway , i jz thinking did i change a lot during my age 20's & now im 30's bwelkkkkk :P (sensitive issue lagi!)

OMG i forgot how to do ":P " icon already...Never mind im doing magic wait & see, tadaaa 😝😜😂

 Itu lah lama tidak menulis blog kan ehhehe...

HOW ARE YOU GUYS 2017.. Any new Year Resolution in 2017?

of course u all do.. me??? hurmmmm .... Biarlah Rahsia bah (secret bah)

Bah! Bah! Bah! I tell you guys lah one of my resolution in 2017 isssss I only want Allah S.W.T give which better in my life this year and ahead...😏😏
WHY???

 i c ur guys eye rolling?
Trip2 alim ka... ahahah...Aishement..pls "JANGAN KENCAM SAYA" cis trip2 ayat di FB bah ni kan ahahah... But its true..
InshaAllah..dat one i give to Him only...😌

Oklah bah..
My new year Resolution 2017 ni i want to be more Natural Beauty.... hurmmmm.... kunun..
Tiada lah bah...just kidding.... ada ka orang semakin TUA semakin More natural beauty ahhaha.. SEMAKIN FAKE BEAUTY ADALAH...👎

OH YA...I HATE FAKE BEAUTY..!!
HEY guys.... dun falling in to a Fake Beauty..bcos nowadays lot of fake beauty... TAPI RASA2NYA ramai suda lelaki tidak pandai pilih mana ori or fake beauty punya...

bah biar lah diorg tu ..diorg2 lah kita2 lah ok.. soo cheerssss...


IM original jadi kenapalah😑🙄
Opsss jangan post statement sya ni di FB ya.. Biasa lah sekarang ni ada ndak suka terus post jadi VIRAL! LOL...Tapi kalau kasi Viral tidak salah jugak tu kan ..kasi Pemes tu kan.. 😱 

👉 Ok let me tell you guys my real new Resolution :-💪

1) I want to get married (But no one still want to marry me) :( bah saya tunggu aa ini tahun eheh
2) I want to have baby  :P (Mesti cute kan..., please lah dun sikit2 viral, benci saaa)
3)I want to spend my life with my husband (if already getting married lah) Dont Getting Jeles bah..Haiz... ahah
4) I want to eat every week husband cuisine
5) I want if im sick get someone touch my forehead and give me medicine
6) I want someone wake me up every morning (kan single ni tidur terlajak pun nobody wake me up
7) I want to be more active
8) I want Have "Mama & Bapa Mentua" Yang baik & Memahami ..adui nah... 😂
9)I want have a sister n brother in Law who cute, funny & understanding.. (Love ,Love)😘
10) I want to be more active in work
11) I want more travel this year with friends / Love one ( Must have option because in case im not getting married of course lah i travel with friends)
12) I want to wake up early & do exercise ( This resolution i think 10 years resolution always been carried forward WHY aaa 😯)
PEMALAS OO INI ANAK DARA KAN MAU BANGUN AWAL NDAK PANDAI TERBANGUN AWAL2..

* Nah  ngam lah ko kahwin awallllll ahhahahha... bah tunggu dlu lah di pinang ni...
.
Nah kan so many resolution.. kalau saya mau type lagi ni banyak lagi ni😜
So... How? Best kah my Resolution this year... ahahahah...
Suda lah kamu suka lah tu bila saya mengaku itu semua resolution saaya...MAKLUM LAH 30'S RESOLUTION mmg begitu..
Mau tutup tu mulut orang bah yang sibuk betul mennanya "WHEN IM GOING TO MARRIED, AGE GETTING GROWN OLD ALREADY"Haiz ndak pandai2 faham..Muka saya sangat tenang kah kamu rasa kalau di tanya tu soalan balik2..padahal MEKONG suda tu kena tanya gitu..Mana lah bah saya tau tunggu ja lah.. 👉🤴😅
SAKIT TELINGA SAYA KAMU TAU, SELALU JA SAYA LARI2 PASAL NI SOALAN TAPI TIDAK PANDAI KURUS2 JUGAK EHHEHEHE..."

SO, your guys tell me your Resolution .. drop your comment bellow & subscribe Mcm di Youtube pulakkan eheh 🤔 

By d way.. its me in year 2017 :P Hi Nice to Meet u all again.. 😍😍

Big2 Gurl already kan? *(^_^)*
KAMU rasa Fake ka ini aa cewek ni...Orang yang Intelligent,smart in 2017 saja tahu FAKE or ORI..
jadi cuba lah kamu jawab Fake, maksudnya kamu ndak intelligent or smart lah tu.. Nah tau takut .. -_~

Aik macam Resolution saya no. 7 Suda tercapai ni tau...awal2 lagi adeii CONGRATULATION WAWA!Ndak di sangka2 ko ni💪💪💪
NDAK percaya tengok bah pic saya di bawah tu..👇👇👇

Tadaaa This is The Place where we go to Hiking

BEB SLIM KA SAYA OR GEMUK SUDA?

THE HILL WE HIKING NEW YEAR 1.1.2017

BEB THIS IS THE REAL FACE WITHOUT MAKE UP.. KALAU MAU TAU MUKA TIADA MAKE UP TENGOK SAJA BAH PIC2 HIKING SAYA TU..TIADA MAKE UP TU ..NAH PUAS HATI..TAU TU KAMU SUKA TENGOK PIC ORANG TIADA MAKE UP KAN.. BEFORE MAKE UP AND AFTER MAKE UP..KAMUORG MEMANG BAH...BUAT LAWAK..! LOL




MY 1ST NEW YEAR AT THE TOP OF HIL MONINDUK SIRUNG HILL, KG LOBONG LOBONG
KOTA BELUD, SABAH ( SUNDAY,1ST JANUARY 2017)

GUYS IF I HAVE ERROR SPELLING OR TUNGGANG TEBALIK AYAT MAKLUM TULIS BLOG NI LEWAT SUDA JAM 2.35AM , KAMU FAHAM2 LAH SENDIRI YA..
BIASA LAH HIDUP BUJANG NI TIDUR PUN TIDAK MENENTU, KESIAN~~~~~

Ok guys doakan saya supaya active tulis blog k..eheh

so ,
A New Year is like a blank book, and the pen is in yours. It is Your chance to write a beautiful story for yourself. I want  wishing everybody a Happy New Year with the Hope that your guys will have many blessings in the year to come..amin..

Good Night zzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...............


♥♥♥All Rights Reserved by Wawa kyoko ♥♥♥

Friday, 8 November 2013

I Dont want to Feel REGRET !😌

Hey there...Long time no c..its been 2 month i didn't write blog here..but tonight i have something  encourage me to write now ..

Actually Last night, i dream  bout my parents..in my dream my parents seems like want to leave me alone in this world..
In my dream i felt so lonely and i felt so regret because i still didn't do something that makes my parents happy...
When my parents not beside me"I felt my life is meaningless without them""i really felt lost" & so sad..and in my dreams im crying and Suddenly i woke up and i know it only a dream.
when i woke up, I think there's are tears streaming down at my cheeks...(!_!)

And now i Realize how important my Parents to me.. Even now i was really taking good care of my mother but a little care for my dad .Not really care to my dad not means i dun love him but he seldom at home because his got 2nd wife, since he married again we seldom have a conversation but i still have responsible to him to take care him.
Orang cakap sejauh mana pun perangai ayah kita "his always your father who been take care of  you during your childhood" Tapi saya fikir tidak apalah dan tidak salah pun ayah kita kahwin satu lagi, selagi keadaan masi terkawal..jadi tidak apalah, kita terima sahaja kenyataan ok..like me now i can accept my dad married for 2nd wife   but for REAL i still cannot accept ..! until now..

what to do time cannot turn back besides we just accept and we cannot be too cruel to our Dad..and again i said its a "SIN" ..well its a life, "if life is cruel we try to be good with life so that we have a beautiful life" correct or not? ~_~

Jadi jangan gara-gara hanya 1 kesilapan ayah kita buat kita membenci dia sampai mampus..Its still a SIN. but i still cannot accept...but i try............~~~~~~

My dear friends try to remember who take care our during childhood? who sends us go to school?who you ask for help?, if no one believes you, who believe in you?..
My dear no need for me to remind you all these because i trust your guys know well than me ...

But God show me something good to appreciate my parents before too late ...Thnxs to Allah.
So people out there who don't know how to appreciate your parents, Who hates their own parents, Who left them at Elderly home Please Realize before you too late. One day if they no more in this world and leave you , you will REGRET and then that time there is no point to REGRET..and there's no point for you to tell people that "IM SOO REGRET" because of your own stubborn.

I share this because i already felt how the feel when i lost my parents in my dream..Thats enough give me bad feeling & thats why i don't want to be regret someday..
So today i do something that makes my parents happy..Thnxs Allah to remind me back.. ^_^ Do you??

______________________________________________________________________________

OMG lately im seldom do blogging beca souse im busy with my job..well October is already gone and Hello to November..I Hope in this November i do something better in my job..Well i have more than 2 big business i need to accomplish between this month and next month before im taking my leave and go to holiday.Well people we struggle for work just for better life besides that for holiday right , we live is not for working forever but looking for something better that make us smile until to the ear like this *(^_________________^)*ahahahah...

Lately, This is what makes me so busy🤗

Scroll down pls and if interested please PM me ;).. 👇


We doing grill
We Doing road for parking lot



Busy doing Tender..mau try2 ma.. :D

We doing vertical blind

we supply office equipment and furniture


we supply workstation/partition

Tiles dismantle 



Tiles installation

Supply & Service Aircond 

we doing for water proofing

we supply office carpet


we doing meeting room, build in cabinet, and meeting table


we doing wiring

and we open food stall.. Menu : Kon low mee

Chicken rice

Chicken rice



Mee soup

Hey Hey do u Miss me...Here's my pic for this a few month :

Before i tend use Long Hair








Now she turn to short hair i have to because i went to saloon and that saloon make my hair really damage at 2L Asia city so i wil never ever go there anymore and i feel regret went to that saloon and i decided to cut my hair short :(

But still pretty bah kan ^_^ :P

I Luv to play a new application in Samsung note 2 that is snapee Apps...Mostly All Apps is cute asian picture you may see there. check it out :D

Working in green today



Just come Back from work and just cheer up with my nephew and niece cos they asked for..so layan ja lahhh..karenah2 mereka
 


Siok sendiri..candid by my niece wana

A statement that i cannot accept nowadays bout a beautiful gurl at FB:


1) Jangan Bangga sangat dengan kecantikan nanti pandai tua juga-Jadi yang tidak cantik tidak pandai akan tua meh?
2) Ala cantik juga tu perempuan tapi bau jugak tu tahi dia- Jadi macam ja perempuan ndak cantik tu tidak bau tahi dia-opss sorry no sensored ..well macam kamu ndak biasa dengan ayat ni ahah
3) Ala mentang2 cantik sombong lah-macam ja ndak cantik tu tidak pandai sombong
4) Buat apa cantik kalau perangai mcm syaitan-mcm ja yg tidak cantik tu semuanya baik2 ja

Jadi statement di FB tu pasal perempuan cantik saya tidak berapa setuju bah sebab mcm situasinya kasi salah kan 1 pihak saja..macam ja itu perempuan cantik semuanya tiada yang betul...Saya complaint ni bukan apa pretty juga bah sya ni setiap kali terbaca comment di FB terasa jugak sya aishement ahhaha...gurau ja bah tp apa2 pun jgn lah sampai ada pihak terasa..perempuan2 cantik di luar sana tu terasa bah diorg tu kamu ja ndak tau..diam2 ja diorg sbb malu kali diorg uhuh.
Actually my main point is either We r beautiful or ugly treat with fair statement..dpn't just 👉to one side only. Kalau mau mengata jangan tunjuk satu ja tunjuk lah kedua2 pihak baru adil uhuhuhu..

bah jangan merajuk2  atau sedih ka bagus kita tidur..

*my apology when i have typing error cos im writing while i feel sleepy zzzZZZZ..

So have a nice dream..i hope i have a beautiful dream tonight..until we meet again good nite people..zzzZZZZZZ...........



♥♥♥All Rights Reserved by Wawa kyoko ♥♥♥

Tuesday, 3 January 2017

HAPPY NEW YEAR RESOLUTION 2017

GOODBYE 2016 HELLO 2017

Hellooo guys..I MISS ur guys very much...

its been 3 years maybe i din write here... dun ur guys think im missing because im going to married LOL..

Im still single but not available... jadi kalau tidak single kamu tidak mau baca saya punya blog lah kan.. :(

Tp apa jugak yang best bah blog sya ni tiada apa2 jugak ni hehehe.. hanya mengisi masa lapang saya ja ni..

Nway , i jz thinking did i change a lot during my age 20's & now im 30's bwelkkkkk :P (sensitive issue lagi!)

OMG i forgot how to do ":P " icon already...Never mind im doing magic wait & see, tadaaa 😝😜😂

 Itu lah lama tidak menulis blog kan ehhehe...

HOW ARE YOU GUYS 2017.. Any new Year Resolution in 2017?

of course u all do.. me??? hurmmmm .... Biarlah Rahsia bah (secret bah)

Bah! Bah! Bah! I tell you guys lah one of my resolution in 2017 isssss I only want Allah S.W.T give which better in my life this year and ahead...😏😏
WHY???

 i c ur guys eye rolling?
Trip2 alim ka... ahahah...Aishement..pls "JANGAN KENCAM SAYA" cis trip2 ayat di FB bah ni kan ahahah... But its true..
InshaAllah..dat one i give to Him only...😌

Oklah bah..
My new year Resolution 2017 ni i want to be more Natural Beauty.... hurmmmm.... kunun..
Tiada lah bah...just kidding.... ada ka orang semakin TUA semakin More natural beauty ahhaha.. SEMAKIN FAKE BEAUTY ADALAH...👎

OH YA...I HATE FAKE BEAUTY..!!
HEY guys.... dun falling in to a Fake Beauty..bcos nowadays lot of fake beauty... TAPI RASA2NYA ramai suda lelaki tidak pandai pilih mana ori or fake beauty punya...

bah biar lah diorg tu ..diorg2 lah kita2 lah ok.. soo cheerssss...


IM original jadi kenapalah😑🙄
Opsss jangan post statement sya ni di FB ya.. Biasa lah sekarang ni ada ndak suka terus post jadi VIRAL! LOL...Tapi kalau kasi Viral tidak salah jugak tu kan ..kasi Pemes tu kan.. 😱 

👉 Ok let me tell you guys my real new Resolution :-💪

1) I want to get married (But no one still want to marry me) :( bah saya tunggu aa ini tahun eheh
2) I want to have baby  :P (Mesti cute kan..., please lah dun sikit2 viral, benci saaa)
3)I want to spend my life with my husband (if already getting married lah) Dont Getting Jeles bah..Haiz... ahah
4) I want to eat every week husband cuisine
5) I want if im sick get someone touch my forehead and give me medicine
6) I want someone wake me up every morning (kan single ni tidur terlajak pun nobody wake me up
7) I want to be more active
8) I want Have "Mama & Bapa Mentua" Yang baik & Memahami ..adui nah... 😂
9)I want have a sister n brother in Law who cute, funny & understanding.. (Love ,Love)😘
10) I want to be more active in work
11) I want more travel this year with friends / Love one ( Must have option because in case im not getting married of course lah i travel with friends)
12) I want to wake up early & do exercise ( This resolution i think 10 years resolution always been carried forward WHY aaa 😯)
PEMALAS OO INI ANAK DARA KAN MAU BANGUN AWAL NDAK PANDAI TERBANGUN AWAL2..

* Nah  ngam lah ko kahwin awallllll ahhahahha... bah tunggu dlu lah di pinang ni...
.
Nah kan so many resolution.. kalau saya mau type lagi ni banyak lagi ni😜
So... How? Best kah my Resolution this year... ahahahah...
Suda lah kamu suka lah tu bila saya mengaku itu semua resolution saaya...MAKLUM LAH 30'S RESOLUTION mmg begitu..
Mau tutup tu mulut orang bah yang sibuk betul mennanya "WHEN IM GOING TO MARRIED, AGE GETTING GROWN OLD ALREADY"Haiz ndak pandai2 faham..Muka saya sangat tenang kah kamu rasa kalau di tanya tu soalan balik2..padahal MEKONG suda tu kena tanya gitu..Mana lah bah saya tau tunggu ja lah.. 👉🤴😅
SAKIT TELINGA SAYA KAMU TAU, SELALU JA SAYA LARI2 PASAL NI SOALAN TAPI TIDAK PANDAI KURUS2 JUGAK EHHEHEHE..."

SO, your guys tell me your Resolution .. drop your comment bellow & subscribe Mcm di Youtube pulakkan eheh 🤔 

By d way.. its me in year 2017 :P Hi Nice to Meet u all again.. 😍😍

Big2 Gurl already kan? *(^_^)*
KAMU rasa Fake ka ini aa cewek ni...Orang yang Intelligent,smart in 2017 saja tahu FAKE or ORI..
jadi cuba lah kamu jawab Fake, maksudnya kamu ndak intelligent or smart lah tu.. Nah tau takut .. -_~

Aik macam Resolution saya no. 7 Suda tercapai ni tau...awal2 lagi adeii CONGRATULATION WAWA!Ndak di sangka2 ko ni💪💪💪
NDAK percaya tengok bah pic saya di bawah tu..👇👇👇

Tadaaa This is The Place where we go to Hiking

BEB SLIM KA SAYA OR GEMUK SUDA?

THE HILL WE HIKING NEW YEAR 1.1.2017

BEB THIS IS THE REAL FACE WITHOUT MAKE UP.. KALAU MAU TAU MUKA TIADA MAKE UP TENGOK SAJA BAH PIC2 HIKING SAYA TU..TIADA MAKE UP TU ..NAH PUAS HATI..TAU TU KAMU SUKA TENGOK PIC ORANG TIADA MAKE UP KAN.. BEFORE MAKE UP AND AFTER MAKE UP..KAMUORG MEMANG BAH...BUAT LAWAK..! LOL




MY 1ST NEW YEAR AT THE TOP OF HIL MONINDUK SIRUNG HILL, KG LOBONG LOBONG
KOTA BELUD, SABAH ( SUNDAY,1ST JANUARY 2017)

GUYS IF I HAVE ERROR SPELLING OR TUNGGANG TEBALIK AYAT MAKLUM TULIS BLOG NI LEWAT SUDA JAM 2.35AM , KAMU FAHAM2 LAH SENDIRI YA..
BIASA LAH HIDUP BUJANG NI TIDUR PUN TIDAK MENENTU, KESIAN~~~~~

Ok guys doakan saya supaya active tulis blog k..eheh

so ,
A New Year is like a blank book, and the pen is in yours. It is Your chance to write a beautiful story for yourself. I want  wishing everybody a Happy New Year with the Hope that your guys will have many blessings in the year to come..amin..

Good Night zzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...............


♥♥♥All Rights Reserved by Wawa kyoko ♥♥♥

Friday, 8 November 2013

I Dont want to Feel REGRET !😌

Hey there...Long time no c..its been 2 month i didn't write blog here..but tonight i have something  encourage me to write now ..

Actually Last night, i dream  bout my parents..in my dream my parents seems like want to leave me alone in this world..
In my dream i felt so lonely and i felt so regret because i still didn't do something that makes my parents happy...
When my parents not beside me"I felt my life is meaningless without them""i really felt lost" & so sad..and in my dreams im crying and Suddenly i woke up and i know it only a dream.
when i woke up, I think there's are tears streaming down at my cheeks...(!_!)

And now i Realize how important my Parents to me.. Even now i was really taking good care of my mother but a little care for my dad .Not really care to my dad not means i dun love him but he seldom at home because his got 2nd wife, since he married again we seldom have a conversation but i still have responsible to him to take care him.
Orang cakap sejauh mana pun perangai ayah kita "his always your father who been take care of  you during your childhood" Tapi saya fikir tidak apalah dan tidak salah pun ayah kita kahwin satu lagi, selagi keadaan masi terkawal..jadi tidak apalah, kita terima sahaja kenyataan ok..like me now i can accept my dad married for 2nd wife   but for REAL i still cannot accept ..! until now..

what to do time cannot turn back besides we just accept and we cannot be too cruel to our Dad..and again i said its a "SIN" ..well its a life, "if life is cruel we try to be good with life so that we have a beautiful life" correct or not? ~_~

Jadi jangan gara-gara hanya 1 kesilapan ayah kita buat kita membenci dia sampai mampus..Its still a SIN. but i still cannot accept...but i try............~~~~~~

My dear friends try to remember who take care our during childhood? who sends us go to school?who you ask for help?, if no one believes you, who believe in you?..
My dear no need for me to remind you all these because i trust your guys know well than me ...

But God show me something good to appreciate my parents before too late ...Thnxs to Allah.
So people out there who don't know how to appreciate your parents, Who hates their own parents, Who left them at Elderly home Please Realize before you too late. One day if they no more in this world and leave you , you will REGRET and then that time there is no point to REGRET..and there's no point for you to tell people that "IM SOO REGRET" because of your own stubborn.

I share this because i already felt how the feel when i lost my parents in my dream..Thats enough give me bad feeling & thats why i don't want to be regret someday..
So today i do something that makes my parents happy..Thnxs Allah to remind me back.. ^_^ Do you??

______________________________________________________________________________

OMG lately im seldom do blogging beca souse im busy with my job..well October is already gone and Hello to November..I Hope in this November i do something better in my job..Well i have more than 2 big business i need to accomplish between this month and next month before im taking my leave and go to holiday.Well people we struggle for work just for better life besides that for holiday right , we live is not for working forever but looking for something better that make us smile until to the ear like this *(^_________________^)*ahahahah...

Lately, This is what makes me so busy🤗

Scroll down pls and if interested please PM me ;).. 👇


We doing grill
We Doing road for parking lot



Busy doing Tender..mau try2 ma.. :D

We doing vertical blind

we supply office equipment and furniture


we supply workstation/partition

Tiles dismantle 



Tiles installation

Supply & Service Aircond 

we doing for water proofing

we supply office carpet


we doing meeting room, build in cabinet, and meeting table


we doing wiring

and we open food stall.. Menu : Kon low mee

Chicken rice

Chicken rice



Mee soup

Hey Hey do u Miss me...Here's my pic for this a few month :

Before i tend use Long Hair








Now she turn to short hair i have to because i went to saloon and that saloon make my hair really damage at 2L Asia city so i wil never ever go there anymore and i feel regret went to that saloon and i decided to cut my hair short :(

But still pretty bah kan ^_^ :P

I Luv to play a new application in Samsung note 2 that is snapee Apps...Mostly All Apps is cute asian picture you may see there. check it out :D

Working in green today



Just come Back from work and just cheer up with my nephew and niece cos they asked for..so layan ja lahhh..karenah2 mereka
 


Siok sendiri..candid by my niece wana

A statement that i cannot accept nowadays bout a beautiful gurl at FB:


1) Jangan Bangga sangat dengan kecantikan nanti pandai tua juga-Jadi yang tidak cantik tidak pandai akan tua meh?
2) Ala cantik juga tu perempuan tapi bau jugak tu tahi dia- Jadi macam ja perempuan ndak cantik tu tidak bau tahi dia-opss sorry no sensored ..well macam kamu ndak biasa dengan ayat ni ahah
3) Ala mentang2 cantik sombong lah-macam ja ndak cantik tu tidak pandai sombong
4) Buat apa cantik kalau perangai mcm syaitan-mcm ja yg tidak cantik tu semuanya baik2 ja

Jadi statement di FB tu pasal perempuan cantik saya tidak berapa setuju bah sebab mcm situasinya kasi salah kan 1 pihak saja..macam ja itu perempuan cantik semuanya tiada yang betul...Saya complaint ni bukan apa pretty juga bah sya ni setiap kali terbaca comment di FB terasa jugak sya aishement ahhaha...gurau ja bah tp apa2 pun jgn lah sampai ada pihak terasa..perempuan2 cantik di luar sana tu terasa bah diorg tu kamu ja ndak tau..diam2 ja diorg sbb malu kali diorg uhuh.
Actually my main point is either We r beautiful or ugly treat with fair statement..dpn't just 👉to one side only. Kalau mau mengata jangan tunjuk satu ja tunjuk lah kedua2 pihak baru adil uhuhuhu..

bah jangan merajuk2  atau sedih ka bagus kita tidur..

*my apology when i have typing error cos im writing while i feel sleepy zzzZZZZ..

So have a nice dream..i hope i have a beautiful dream tonight..until we meet again good nite people..zzzZZZZZZ...........



♥♥♥All Rights Reserved by Wawa kyoko ♥♥♥